De Opalescence-tandenbleekgels

Heb je gedroomd om je tanden witter te maken dan voorheen? Als uw antwoord ja is, zal uw droom zeker uitkomen met behulp van opalescentie tandenbleekgel. Dit bleekproduct is een handige oplossing die je tanden laat stralen.
Opalescence-gels voor het bleken van tanden zijn een betaalbare en handige oplossing voor een prachtige glimlach. Van deze producten is klinisch bewezen dat ze uw tanden helderder maken. Alle producten die tanden witter maken, moeten in een temperatuurgecontroleerde omgeving worden geplaatst om maximale resultaten te garanderen en de levensduur van de kwaliteit te verlengen.

Het opalescentiesysteem verhoogt het mineraalgehalte Wittenende gels van het glazuur van elke tand voor meer sterkte. Het product helpt niet alleen bij het bleken van tanden, het biedt ook veel meer functies, en dit zijn de volgende:

o 20 procent water helpt bij het voorkomen van uitdroging en schaduwverslechtering
o Formule met carbamideperoxide
o plakkerige, gemene formule blijft achter in het bakje
o gepatenteerd Fluoride en microkaliumnitraat voor gevoeligheid
o Lagere gevoeligheid
o Gebruik met of zonder containers
o weergaloos bleken overdag, 30 minuten, tweemaal daags
o Uit recent universitair onderzoek werd gegarandeerd dat de gel 8 tot 10 uur actief blijft gedurende de nachtelijke bleking

Opalescentie-tandenbleekmiddelen worden gebruikt voor verkleurde tanden en het bleken van verkleurde tanden voordat kronen, veneers of composiet worden geplaatst. Ze zijn effectief bij het verwijderen van enkele verkleuringen van de binnenste tanden als gevolg van aangeboren, systemische, traumatische, farmacologische, enz. factoren. De kleverige structuur van Opalescence lekt niet uit het bakje, in tegenstelling tot sommige andere bleekgels. Heel belangrijk is om je tanden te laten bleken met Opalescence; het blijft vele jaren witter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *