Wees slim over het bleken van de huid

 

Een helderdere, gladdere, eerlijkere huid is iets waar veel vrouwen naar streven, en dus proberen ze absoluut elk product op de markt dat belooft hun huid in de kortst mogelijke tijd lichter te maken. Bovendien zoeken veel vrouwen ook naar crèmes en lotions die kunnen helpen bij huidpigmentatie of bij donkere vlekken die ze hebben.

Producten voor het bleken van de huid zijn zonder twijfel een van de meest populaire artikelen in de schoonheidsindustrie en met hun brede beschikbaarheid over de hele wereld is het altijd een goede zaak om een slimme shopper te zijn en precies te weten wat er in wat u koopt en op aanvraagt jouw huid. U zou beslist geen witmaker willen kopen die u prachtige resultaten beloofde, maar uiteindelijk uw Crest Bleekstrips permanent beschadigde.

Het is bewezen dat bepaalde chemicaliën, zoals hydrochinon, het lichaam helpen de aanmaak van melanine te blokkeren, een stof die bijdraagt aan het pigment van de huid en de teint donkerder maakt. Fair and White’s Exclusive Serum, dat de huidskleur egaliseert en eventuele verkleuringen vervaagt, gebruikt deze stof. De Intense Whitening Cream Gel gebruikt het ook als ingrediënt en het doet ook wonderen bij het verhelderen van de huid. Sommige bedrijven wenden zich in plaats daarvan tot natuurlijke ingrediënten, waarvan enkelen de effectiviteit van zoethoutextract als bleekmiddel aanprijzen. Zo gebruikt Fair and White ook fruitzuren in haar producten voor maximale exfoliatie en hydraterende eigenschappen.

Bio Clair huidverlichtingsproducten zijn een ander populair alternatief voor diegenen die hun huid willen opfleuren. De lijn bevat een verlichtende zeep, lichaamsserum en een verlichtende melk. In plaats van hydrochinon gebruikt het bio-vegetale activatoren om de huid lichter te maken.

Zoals altijd, als je een nieuw soort schoonheidsproduct probeert, moet je het eerst testen voordat je in een complete lijn investeert; u zou geen geld willen uitgeven aan inferieure producten die hun beloften niet nakomen. Het is altijd het beste voor u om eerst uit te zoeken of het compatibel is met uw huid of dat u irritatie krijgt. Bovendien moet u er ook zeker van zijn dat het goede resultaten voor uw huid oplevert, zodat u echt de teint en het uiterlijk krijgt waar u van droomde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *